Hvorfor køre en ekstra omvej efter fodermajs i sorte sække?

Udover at vores unikke system for mængderabat tillader mange små køb ad gangen, fordelt over 365 dage løbende, så kan det også betale sig at tænke over den tid og afstand du bruger på at hente dine fodermajs.

Forestil dig du bor i Københavnsområdet, og f.eks. kender en bondemand der sælger billige fodermajs i Køge. Du henter ca. 300kg hver gang du kører til jagten i Sverige, og har fået et godt tilbud af bondemanden, hvor du sparer 1 krone/kg du henter i løs vægt. Du skal godt nok køre 80km længere, end hvis du henter din fodermajs i en butik direkte på vejen til Sverige, men du har forholdsvist nemt ved at få lavet en aftale med bondemanden. Du får selv lov til at gå på laden og fylde majsen i fine sække og bilen bliver kun let støvet. Det er en fin aftale og du har sparet hele 300 kr.

Eller er det faktisk det? Du har nu kørt 80km længere end nødvendigt, hvilket i afskrivning har kostet 3-4 kroner ekstra pr. kørt km, og bondemanden var heller ikke hjemme på gården, da det passede dig allerbedst fredag eftermiddag. Trafikken var faktisk ok på Køge Bugt Motorvejen da du kom afsted, men inden du ramte broen, var der alligevel gået et par timer med projektet. Bondemanden var dog flink og gav en god kop kaffe. I mellemtiden er din jagtkammerater Jørgen og Stig kørt i forvejen, som nu har snuppet de bedste køjepladser i hytten og Jørgen sidder allerede på verandaen med en kold øl og venter på dig. I har jo aftalt at gå ud sammen i aften. Stig er til gengæld allerede på plads, og kort efter Øresundsbroen modtager du et billede fra Stig, som har skudt den fine seksender i Tårn 26. Dén som du så første gang på arbejdsweekenden og havde holdt lidt for dig selv. Men Stig er glad, og lover dig at stå klar med en kold kørebajer ved slagtehuset.

Heldigvis har FODERBANDITTEN gjort det hele meget nemmere nemmere, så vi alle sammen kan få mere tid på jagten. Kør direkte mod din jagt af E22 og drej fra ved frakørsel 26 (kort efter Lund, hvor 23’eren kører nordpå), hvor du afhenter fine rene fodermajs i nemme 16 kg. sække. Du smider dem hurtigt ind ved siden af hunden, og drøner så videre mod drømmejagten og en kold fyraftensøl. Der er selvbetjening i alle døgnets timer, og det kræver kun få klik på vores hjemmeside, med kreditkortet ved hånden, inden du modtager en dørkode til vores selvbetjeningscontainer.

Du skal ikke køre mange ekstra kilometer omvej, før det hverken kan betale sig økonomisk eller kvalitetsmæssigt.

Som en bonus, kan du mellem kl. 11.00 og 17.30 besøge Lena’s Gatukök, der ligger ved siden ad Foderbanditten, og få en kop kaffe eller en bid mad.

Køb straks hos Foderbanditten – Klik her for at gå til shoppen

 

Knæk og bræk