Købsbetingelser:

Alle priser er inkl. moms. og angivet i DKK. Priserne er kun gældende på det aktuelle bestillingtidspunkt. Når du handler med foderbanditten.com, indgås aftaler på dansk. Foderbanditten.com tager forbehold for trykfejl, prisændringer, tekniske fejl og udsolgte varer.

Når du har bestilt en vare hos os modtager du en kvittering for vores modtagelse af bestillingen, denne vil tillige være din endelige kvittering for købet.

På foderbanditten kan du betale med følgende kort.

  • Visa
  • Visa DK
  • Mastercard
  • JBC
  • American express

Afhængig af korttype, kan der blive opkrævet et gebyr på transaktionen. VISA-Dankort er ikke omfattet af gebyr. Beløbet hæves på dit kort, når du trykker bestil. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Skulle du mod forventning ikke have mulighed for at afhente dine bestilte og betalte varer inden 14 dage, returneres beløbet til din konto.

Fortrydelsesret

Når du handler foderstoffer hos www.foderbanditten.com  har du ingen fortrydelsesret. Køber du andre produkter, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har afhentet varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen

Hvis du fortryder købet, skal du meddele os fortrydelsen på fortrydelse@gamefeed.dk varerne skal efterfølgende tilbageleveres til:

GAME FEED APS
Foderbanditten ApS
Stakhaven 8
2500 Valby
Danmark

Varer kan umiddelbart ikke returneret på afhentningsadressen i Rolsberga, Sverige da denne er ubemandet.
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Vigtigt

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Er der tale om større mængder returvarer bedes du sende en mail på fortrydelse@gamefeed.dk  for en aftale vilkår for tilbagelevering.

Bemærk

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Dokumentation for dit køb samt returformular
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Vi tilbagebetaler dig først, når vi  har modtaget returvaren.

Bemærk

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

• du reelt har taget varen i brug,

• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,

• du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

REKLAMATION – HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN

Dit køb er af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Når du handler på foderbanditten.com har du derfor 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid”

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, men inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget, vil altid være rettidigt.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kundeservice@gamefeed.dk . Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Afhængig af den konkrete situation, vil du modtage de videre instrukser.

Varen skal sendes til:

GAME FEED APS
Foderbanditten ApS
Stakhaven 8
2500 Valby
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport. herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan beregne os et undersøgelsesgebyr.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace-nummer.

Bemærk

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.