FODERBANDITTEN – DIT DØGNÅBNE MAJSHOTEL

”året rundt med gode rabatter, uden mus og rotter der overnatter”

Nyt rabatsystem

Foderbanditten indfører et nyt rabatsystem for vores loyale kunder, som er baseret på, hvor mange kilo fodermajs du køber inden for 12 måneder. Rabatsystemet består af 6 kundeniveauer, hvor basisprisen bliver justeret efter markedsprisen ved indkøb.

Mængderabat uden svær transport og opbevaring

Fremfor kun at opnå mængderabat på enkelte store køb, som ofte kræver svær transport og opbevaring, kan du nu hos Foderbanditten få mængderabat ved mindre køb spredt ud over hele året. Vores rabatsystem husker hvor meget din kundeprofil, baseret på personlige oplysninger, har købt inden for de sidste 12 måneder (dynamisk for hver enkelt kunde) og allokerer derpå det optjente prisniveau.

Direkte fra lager til fodertønde

Foderbanditten bliver dit Majs-lagerhotel, hvor du kun behøver at hente de majs du skal bruge fra fodring til fodring, direkte fra lager til fodertønde. Ingen ekstra transportudgifter, ingen omfordeling i egne sække, og ingen problemer med mus, rotter eller fugt.

Fast kundeniveau 

De 6 rabatniveauer kan ses i tabellen herunder. Alle kunder starter på basisniveau, men bibeholder så det opnåede kundeniveau over tid, så længe man fortsætter med at købe sine fodermajs i samme mængder. Vi bestræber os i stedet på at bibeholde en god kvalitet, nem tilgængelighed og garantere en stabil basispris.

De 6 kundeniveauer

Basis
Bronze
Sølv
Guld
Diamant
Platin

Basisprisen korrigeres 1 gang om året, baseret på udviklingen i markedsprisen og til dels hvor store ordre der kan placeres i markedet.

Kundeniveau / rabat ved ca. antal sække købt per måned / fordelt årligt (16kg sække)

For hver gang du opnår et nyt niveau, falder prisen per kilo. Det niveau du har opnået efter 12 måneder forbliver konstant så længe, at du fortsætter med at købe majs i de samme mængder. En længere periode uden aktivitet, kan dog betyde at du falder i niveau, da rabatordningen er flydende inden for en tidsramme på 365 dage.

Så hurtigt optjener du rabat ved forskellige gennemsnitsmængder fordelt over et år:

Bronzeniveau
Køb for mere end 1800 DKK i løbet af et år

Sølvniveau
Køb for mere end 5400 DKK i løbet af et år

Guldniveau
Køb for mere end 9600 DKK i løbet af et år

Diamantniveau
Køb for mere end 14400 DKK i løbet af et år

Platinniveau
Køb for mere end 18000 DKK i løbet af et år